ROBIN Spikie®

60W RGBW LED multičip, barvy, zoom 4° - 27°, strobo, ...

22010071001

ROBE


Historie ceny

ROBIN Spikie®

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Popis

Spikie je malý, super rychlý LED WashBeam, využívající jediný 60W RGBW LED světelný zdroj, který v kombinaci se speciálně navrženou 110mm přední optikou, nabízí solidní světelný výstup. Svítidlo rychle zmenší měkký a široký 28° výstupní úhel na těsný a ostrý 4° paprsek světla nebo na jeden ze dvou nových ohromujících vzduchových efektů (air effects).


Nový, inovativní Flower efekt vytváří ostré paprsky různobarevného světla, rotující v obou směrech proměnlivou rychlostí. Navíc je zde jedinečný Beam Effect Engine, transformující výstup do dynamického paprsku tří úzkých svazků, čímž vytváří další nový vizuální efekt pro show. Extrémně rychlá kontinuální rotace v obou osách (Pan/Tilt) je velice populární a dodává nové dynamické prvky celé scéně.


Spikie je velice kompaktní 5,5kg svítidlo, které může být zavěšeno v libovolné poloze. Jsou v něm integrovány všechny nejdůležitější softwarové vlastnosti Robin LED série, včetně CMY/RGBW barevného míchání.



Nabízený produkt můžeme dodat ve variantách s WiFi bezdrátovým přijímačem či bez něj.

Nabízený produkt můžeme dodat v krabici, v Single Case, v Dual Case, v Quad Case a v Six-pack Case.

Ohledně možnosti předvedení či individuální kalkulace do projektu prosím pište.

Zdroj světlaLED
Počet LED multičipů1
Výkon multičipu60 W
Míchání barevRGBW
Virtuální barevné kolečkoano
CTO filtrano
Přednastavené barevné teploty2.700 - 8.000 K
Zoom4°– 28°
Stroboano, variabilní
Stmívání 0-100%ano
Spotřeba energie100 W
ProtokolyDMX 512, RDM
Bezdrátová technologievolitelná

Video

Ve stejné kategorii