T1 Profile™

MSL™ 550 W multi-spektrální LED zdroj, barvy, zoom 7°- 49°, rotační goba, ořezové clony, prisma, strobo, frost, ostření, tichý chod, LCD touchscreen, ...

22010018431

ROBE


Historie ceny

T1 Profile™

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Popis

T1je univerzální svítidlo, které obsáhne potřeby osvětlovačů z divadelních scén, televizních studií i touringových firem. Je speciálně navrženo, aby splnilo náročné požadavky různých aplikací a zahrnuje unikátní inovativní systémy a technologie jako jsou:

MSL™ – Multi-spektrální světelný LED zdroj (Multi-Spectral Light) s nastavitelnou teplotou chromatičnosti od 2.700 K do 8.000 K, indexem podání barev CRI> 93 a světelným tokem 11.000 lm
DataSwatch™ – Rychlý výběr pravdivých barev a odstínů
EMS™ – Hladký, stabilizační pohybový systém
Cpulse™ – Speciální flicker-free management pro HD a UHD kamery
RCC™ – Robe Color Calibration systém s automatickou kalibrací LED zdroje bez použití externích nástrojů.

Profil T1 je výsledkem rozsáhlé, celosvětové spolupráce s odborníky na osvětlení a zahrnuje všechny funkce, které vyžadují, jako jsou rychlá a snadná kontrola barev CMY, samostatný ovládací kanál +/- odstínu zelené, 10° – 45° ostřený zoom, variabilní 0,5° a 20° frost filtry při všech úrovních zoomu, výběr rozložených (breakup) a sférických gob, animační kolo, 6-rozkladový hranol (prisma), super hladký systém stmívání Robe 18 bitů či plně motorizovaný, rotující ořezový systém.

Variabilní CCT (barevná teplota) a funkce emulace wolframového vlákna zajišťuje, že profil T1 je vhodný pro jakékoli osvětlování.

Zdroj světlaLED
Počet LED multičipů1
Výkon multičipu550 W
Míchání barevRGB / CMY
Virtuální barevné kolečkoano
CTO filtrano
Přednastavené barevné teploty2.700 - 8.000 K
Zoom7° - 49°
Ostřenímotorizované
Ořezové clonyano
Počet rotačních gob7
Animační diskano
Prismaano
Frostvariabilní
Irisano
Stroboano, variabilní
Stmívání 0-100%ano
Spotřeba energie750 W
ProtokolyDMX-512, ArtNet, MA Net, MA Net2, RDM, sACN
Bezdrátová technologievolitelná

Ve stejné kategorii