AvoKey External

USB klíč, potřebný pro upgrade na Titan V 12.

Stříbrné externí provedení pro použití v PC nebo notebooku s Titan Mobile.

20531300020

Avolites

Dostupnost: 9 kusů

1 769,00 Kč bez DPH

2 140,49 Kč vč. DPH


Historie ceny

AvoKey External

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Popis

Jistě víte, že padělání produktů je velkou brzdou inovací ve všech průmyslových oborech, a proto se musí bránit i výrobce populárních pultů Avolites. Přichází tedy s AvoKey - USB klíčem, který odemyká možnost upgradovat Titan software na verzi 12 a vyšší. Samozřejmě, že pro uživatele konzolí není upgrade nijak povinný, stále má možnost používat dosud zveřejněné SW verze. To znamená, že na všech osvětlovacích pultech lze nadále používat zatím poslední dostupnou verzi 11.4.

Komu je AvoKey určen?

Pro všechny, kteří chtějí upgradovat svůj pult Avolites, který zakoupili před datem 1. 9. 2019. Po tomto datu je AvoKey již v zařízeních nainstalován, nemusíte již nic kupovat. Pokud si nejste jisti, zda AvoKey ve svém pultu již máte, zavolejte - rádi Vám pomůžeme.

 

Instalace AvoKey

Pokud jste zakoupili AvoKey, musíte jej zapojit do vašeho notebooku nebo nainstalovat do vaší konzole. Po zapojení Vás konzole vyzve ke spuštění Avolites Authenticator, který Vás provede jednoduchými kroky ke spuštění verze 12.

Upozornění

Tento externí AvoKey je hardwarově uzamčen, lze ho tedy použít s jakýmkoli notebookem či PC, ale vždy jen se shodným hardwarem Avolites (Titan Mobile).

 

Ve stejné kategorii

Blog