Značky

Počet značek: 47
  • PROCAB

    Od založení PVS v roce 1983 byly jádrem podnikání profesionální audio systémy, kterým je i po více než 35 letech tato společnost věrna a nadále nabízí spolehlivé zvukové produkty. Firma PVS působila a působí převážně v oblasti pevných instalací a zabývá se projekty bez ohledu na jejich velikost nebo složitost, čímž si zajistila známost v oboru ozvučení.

    I dnes je stále věrná svým zásadám, je stále rodinnou firmou a stále hledá technicky náročné úkoly vyžadující inovativní řešení. V současnosti směřuje svou činnost směrem k environmentálnímu aspektu svých výrobků. V tomto procesu je řada nových výzev, jako jsou nižší spotřeba energie, nižší ztráta tepla či delší životní cyklus. Všechno to, co z čeho má prospěch koncový uživatel produktu i životní prostředí.

    Od firmy PVS nabízíme převážně produkty značky PROCAB.

    Odkaz na webové stránky zde.

  • PROLIGHT

    Naše společnost se kromě obchodu se značkovými produkty tuzemských i zahraničních výrobců zabývá také jejich instalací a servisem. Jelikož se naši zaměstnanci rekrutovali z řad osvětlovačů a zvukařů a díky neustálému kontaktu s uživateli techniky, vyvstali před námi poptávky po chybějících či cenově dostupnějších zařízeních, než současný trh nabízí. Z toho důvodu jsme se spojili s našimi partnery a dodavateli řemeslné výroby, abychom mohli zákazníkům nabídnout produkty pod naším jménem, to znamená s plnou kontrolou kvality a velkou přidanou hodnotou. Vytvořili jsme tedy například LED pracovní svítidla THEOS s volbou teploty chromatičnosti, vyzařovacího úhlu a řízení, tak jak od nás požadovali zákazníci z divadel, kulturních domů, TV studií či sportovních a výrobních hal. Výrobu doplňujeme o konstrukční prvky, zakázkové látkové vybavení, úchytové a jistící prvky a podobný sortiment.

    Odkaz na webové stránky zde.

  • ROBE

    ROBE lighting se sídlem v České republice vyrábí inovativní, vysoce kvalitní pohyblivá světla a digitální světelné produkty pro profesionální použití v zábavním průmyslu či v architektuře. Ústředním bodem firemní filozofie je praxe úzké spolupráce s obchodními partnery a koncovými uživateli, naslouchání jejich potřebám, myšlenkám a přáním.

    Značka Robe zažívá dlouhodobý růst ve všech odvětvích a její výrobky lze nalézt na jevištích, v koncertních síních, v televizních studiích a na originálních stavbách po celém světě. Neustále se zaměřuje na návrhy a výrobu dobře připravených produktů využívajících nejmodernější dostupné technologie, aby splnila tvůrčí, technické a praktické požadavky široké škály uživatelů a investorů.

    Odkaz na webové stránky zde.

  • Robert Juliat

    Francouzská značka Robert Juliat je již od roku 1919 synonymem pro svítidla s vynikajícím optickým výkonem, založeným na kondenzátorových optikách s využitím maximálního množství světla. Výsledkem je ostrý, konzistentní rozptyl světla, zajišťující celkově hladký kruh a bezkonkurenční projekci obrazu.

    Všechny výrobky této firmy jsou dostatečně odolné, aby vydržely i ty nejnáročnější transporty, s použitím kvalitních komponentů pro spolehlivý chod a s ohledem na rychlé nastavení a jednoduchou údržbu. Zkrátka se zaměřením na koncové uživatele, úsporu nákladů v podobě modulární stavby a všestrannosti, trvanlivosti výrobků s dlouhou životností a návratnost investice.

    Odkaz na webové stránky zde.

  • Showtec

    Produkty značky Showtec jsou jedny z mnoha vyráběných v Číně. Jedná se o jednoho z mála výrobců, kteří splňují normy kvality, na které je evropský zákazník zvyklý. Přes plejádu výrobků se naše spolupráce téměř výhradně týká svítidel PAR, která se již v Evropě nevyrábí. Na rozdíl od konkurenčních výrobců, se PARy od Showtecu jeví řemeslně dobře zpracované, materiálově ani elektricky neošizené a vydrží poměrně dlouhou dobu. Jelikož po svítidlech tohoto typu sháňka nepřestává, vybrali jsme po zkušenostech do naší nabídky, z výše uvedených důvodů, právě produkty Showtec.

    Odkaz na webové stránky zde.

  • Smoke Factory

    Historie firmy Smoke Factory se začala psát v roce 1990, kdy ji založil pan Florian von Hofen, podpořen zkušenostmi z oblastí scénografie, filmu, televize a speciálních efektů, a především nespokojeností se špatnou kvalitou většiny existujících výrobníků mlhy. Společně s odborníkem Jörgem Pöhlerem vyvinuli první produkt ENTERPRISE TC 2, který mohly touringové firmy převážet a snadno ovládat. Během výstavy Prolight + Sound 1990 se TC 2, což je zkratka TeleCommand (stroj představil bezdrátové dálkové ovládání), poprvé představuje veřejnosti a okamžitě se stává nejmodernějším zařízením své doby. Během následujících let se rozvíjí distribuční síť a souběžně i nové produkty, často dle návrhů zákazníků.

    Dnešní portfolio produktů je široké. Od malého bateriového "Scotty" přes "Fan Fogger" s integrovaným větrákem, super-tichý "Tour Hazer", výkonný "Data II", praktický a uživatelsky přívětivý "Capitain D." až po odborníka na turné "Enterprise TC 4". Výhodou je, že všechny stroje používají kapalinu na bázi vody.

    Krédem firmy je vyrábět spolehlivé stroje, aby s nimi byli uživatelé spokojeni a v případě, že je nutný servis, aby byly rychle dostupné náhradní díly. Výrobky Smoke Factory mají dlouhou životnost, což dokazují zákazníci, kteří stále úspěšně používají první modely.


    Odkaz na webové stránky zde.

  • SommerCable

    Firma Sommer cable Germany byla založena v roce 1999 hudebníkem a inovátorem Friedhelmem Sommerem a muzikantem Rainerem Blanckem. Dohromady se šéfem kabelové techniky Pascalem Miguetem vytvořili ze společnosti Sommer cable prosperující, vývojářskou a výrobní firmu s více než 12000 výrobky pro A/V instalace, pro-audio, vysílání, video, hudbu, IT a HiFi, s partnery ve více než 50 zemích světa. Sommer cable si plně uvědomuje, že v průběhu let se audio výrobky staly složitější a reprodukce zvuku se výrazně zlepšila. Kabely již nejsou důležité jen pro esoterické zvukové puristy a snílky, ale také pro výrobce nástrojů, stejně jako pro studiové a mediální zařízení. Dnes je tedy hudební fanoušek schopen rozpoznat zlepšení kvality zvuku a nemusí se již s jinými hádat o představivosti a subjektivním hodnocení.

    Odkaz na webové stránky zde.

  • SRS

    SRS Group se již od svého založení v roce 1992 zaměřuje na konstrukci a výrobu produktů osvětlovací techniky. Kromě stmívačů, rozbočovačů, pultů a switchů, také vyvíjí a vyrábí kabelové a bezdrátové regulátory motorů a dalších zařízení jevištní techniky. Standardně pracuje na dalších variacích svých výrobků s cílem uspokojit potřeby zákazníka. Zakázková výroba zařízení, DMX desek, vysoce kvalitních PDU, patch panelů a boxů, redukcí konektorů, kabelů a dalších zařízení jsou pro tuto dynamickou firmu vždy výzvou.

    Díky své vysoké zkušeností v oboru, SRS vyvíjí a vyrábí zařízení, která přináší uživatelům maximální spolehlivost, trvanlivost a jednoduchost ovládání. Tlak na zlepšení vede k neustálému vývoji nových produktů, aktualizacím software, designovým úpravám či zkvalitňování zákaznického servisu a podpory.  

    Odkaz na webové stránky zde.

  • Swisson

    Švýcarská společnost SWISSON dodává své výrobky do oblasti zábavního průmyslu pro celý svět. Produkty se vyznačují špičkovou kvalitou zpracování a poskytují inovativní řešení a výjimečnou přidanou hodnotu. V jejím portfoliu nalezneme plejádu variantních splitterů, bezdrátových technologií a testerů.

    Jako naši ostatní dodavatelé, tak i SWISSON sází na přímé kontakty se zákazníky a dlouhodobé vztahy se svými partnery. Spoluprací s nimi se tak dostává k potřebným informacím a potřebám, které zapracovává do nových produktů, inovuje produkty stávající a poskytuje zařízení za ceny kopírující kvalitu, důsledný vývoj a vrcholnou technologii.

    Odkaz na webové stránky zde.

  • Sylvania

    Společnost SYLVANIA oslavila v roce 2011 již své 110 výročí. Společně se svou mateřskou firmou LEDVANCE z Mnichova a jejích dceřiných společností, je jedním z největších výrobců a dodavatelů světelných zdrojů na světě, kde slouží zákazníkům ve více než 140 zemích.

    SYLVANIA je hrdá na dlouholetou dobrou pověst v poskytování řešení pro domácnosti, podniky, vědu a zábavu. To je koneckonců to, co firma ve skutečnosti dělá již od roku 1901. V průběhu let se mění tak, aby odrážela vlastnosti trhů, kde působí i jejich zákazníků. I v průběhu těchto změn a objevování, zůstává jedna věc konstantní – víra, že myšlení společnosti může dělat rozdíl v životě každého člověka, a že její produkty odrážejí závazek učinit náš svět mnohem pohodlnější, produktivnější a nápaditější.

    Odkaz na webové stránky zde.

  • THT

    Firma THT byla založena v roce 1998. Společnost se zpočátku věnovala osvětlování společenských, kulturních či sportovních akcí, ke kterým neodmyslitelně patří i doprava techniky na místo konání. Aby drahá technika zvládla transport bez poškození, bylo potřeba ji dopravovat ve speciálních obalech. Výroba těchto přepravních obalů byla v té době v plenkách a zahraniční výrobky byly drahé. Proto se zrodila myšlenka se jejich výrobě věnovat.

    Majitel firmy, pan Břetislav Tvrzník, měl díky vlastním zkušenostem jasnou představu o typech zařízení, která se na akce přepravují, jak by měly transportní obaly vypadat, aby byly ergonomické a vyvážené či o tom, z jakých materiálů a komponentů by měly být vyrobeny.

    Díky kvalitním produktům a vysokému zájmu, se výroba transportních case stala hlavním oborem firmy a produkční činnost byla odsunuta na druhou kolej. Dnes jsou pod značkou THT case dodávány nejen sériově vyráběné kufry, racky či kabelové casy, ale hlavně zákaznické obaly na veškerou možnou techniku, jako jsou osvětlovací pulty, pohyblivá efektová svítidla, LED stěny, reprosoustavy apod. 

    Odkaz na webové stránky zde.   

Zobrazeno 37 - 47 z 47 položek