FORTE™

TE™ bílý, vyměnitelný 1000W LED zdroj, CMY, zoom 5°- 55°, rotační goba, ořezové clony, prisma, strobo, frost, ostření, LCD touchscreen, ...

22010018331

ROBE


Historie ceny

FORTE™

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Popis

Revoluční svítidlo FORTE™ přináší ohromujících 50.000 lm výstupu nejvyšší kvality. V kombinaci s výměnným světelným zdrojem a množstvím specializovaných inovací ukazuje budoucnost efektových světel.

Forte využívá sílu bílého LED modulu TE™ s výkonem 1000 W a širokého rozsahu zoomu 5° – 55°, aby spojilo vlastnosti spotu, washe a beamu do jednoho zařízení. Obvyklá ztráta na výstupu při použití úzkého zoomu je vyřešena důmyslným patentem Robe, který zvyšuje výkon o 15%.

Nový, nejmodernější systém míchání CMY poskytuje krásné, plynulé barevné přechody. V kombinaci se dvěma kolečky barev, filtry CRI 80 a 90 i variabilním CTO od 3.000 K do 6.700 K nabízí Forte celkovou jemnost barev. Komplexní balíček efektů zahrnuje dvě kolečka se šesti rotačními goby, lineární a kruhovou prismu, animační disk i ultra-rychlou iris clonu. Dále nabízí dva výměnné frost filtry 1° a 5° pokrývající celý rozsah zoomu, ořezové clony s ovládáním jednotlivých čepelí i celého modulu, Cpulse™ management pro HD a UHD kamery, +/- korekci zelené, elektronickou stabilizaci proti otřesům a zákmitům při rychlých pohybech nebo lineární, až 18bitové stmívání L3™.

Konektivitu a ovladatelnost zajišťují protokoly DMX 512. RDM, ArtNet, MA Net, MA Net 2 a sACN, jakož i REAP™ (Robe Ethernet Access Portal) pro přímou komunikaci po Ethernet síti či volitelné bezdrátové ovládání DMX.

Forte je vhodné všude tam, kde preferují silný světelný výstup, tichý chod a nízké tepelné vyzařování, tzn. do oper, divadel či TV studií. Neztratí se ale ani na koncertech a festivalech.

Zdroj světlaLED
Výkon svítidla1000 W
Typ světelného zdrojeTE™ - bílý, vyměnitelný LED zdroj
Míchání barevCMY
Počet pevných barev2 kolečka po 5-ti
Virtuální barevné kolečkoano
CTO filtrano
Přednastavené barevné teploty3.000 - 6.700 K
Zoom5° - 55°
Ostřenímotorizované
Ořezové clonyano, individuálně ovladatelné
Počet rotačních gob6 na prvním a 6 na druhém kolečku
Animační diskano
Prismaano
Frostano
Irisano, pulsní efekt
Stroboano, variabilní
Stmívání 0-100%ano
Spotřeba energie1200 W
ProtokolyDMX-512, ArtNet, MA Net, MA Net2, RDM, sACN
Barvačerná
Hmotnost39,5 kg
Bezdrátová technologievolitelná
Vstupní napájecí konektory1x PowerCON TRUE1

Alternativní produkty

Ve stejné kategorii