Hledat

Kategorie

Bezpečnost a ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 - GDPR.

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost PROLIGHT s.r.o., IČ: 02318245, DIČ: CZ 02318245, se sídlem U Elektry 203/8, 19800 Praha 9 (dále jen „správce“), jako provozovatel internetového obchodu www.divadelnitechnika.cz, prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000Sb a nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 - GDPR.

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro realizaci obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně jméno firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a případně dodací), telefonní a e-mailový kontakt nebo číslo bankovního účtu (dále společně vše jen jako „osobní údaje“). Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás. V případě vyzvednutí objednávky, jež byla uhrazena předem prostřednictvím internetu, při vyzvednutí reklamace, či při proplácení dobropisu od Vás můžeme požadovat předložení identifikačního dokladu (OP nebo CP). Bez předložení některého z těchto dokladů Vám můžeme odmítnout zboží či peníze vydat/proplatit.

K čemu údaje slouží?

Pro realizaci obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo potřebujeme znát adresu, na kterou máme zboží dopravit, kontaktovat Vás při předání zásilky či v případě nejasností nebo doplňujících dotazů, případně Vám poradit či doporučit produkty z naší nabídky. Pokud navštívíte náš e-shop přes srovnávače Zboží.cz (provozovatel Seznam.cz, a.s) nebo Heureka.cz (provozovatel Heureka Shopping s.r.o.), bude po úspěšném dokončení Vaší objednávky předána těmto subjektům Vaše e-mailová adresa pro účely zaslání dotazníku s hodnocením obchodu (recenze). Zmíněné údaje získáme při Vaší registraci, a to buď trvalé – prostřednictví Vašeho zákaznického účtu (dále jen „Můj účet“), nebo dočasné. Jelikož jsou tyto Vaše osobní údaje získávány za účelem realizace obchodní transakce, není nutný Váš výslovný souhlas.

Vaše práva:

  •          požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme,
  •          požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  •          vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  •          požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  •          v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Požádáte-li o informaci o zpracování svých osobních údajů, je správce povinen Vám tuto informaci předat. Správce může za poskytnutí informace požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

O informaci, úpravu, změnu či vymazání Vašich osobních údajů můžete písemně požádat na kontaktní adrese správce nebo prostřednictvím e-mailu: shop@divadelnitechnika.cz

Uživatelé s trvalou registrací mohou po přihlášení do zákaznického účtu „Můj účet“ provést kdykoliv změnu či vymazání osobních údajů nebo nastavit či zrušit souhlas se zasíláním obchodních sdělení.

Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou v elektronické podobě automatizovaným způsobem.

Zasílání obchodních sdělení

Novinky, informace o slevových akcích či jiná obchodní sdělení budou zákazníkovi zasílána pouze na základě uděleného souhlasu při registraci do uživatelského konta „Můj účet“. Tímto uděluje zákazník Správci souhlas se zasíláním těchto sdělení. Souhlas se zasíláním obchodních sdělení a osobní údaje uvedené v uživatelském kontu „Můj účet“ může zákazník po přihlášení, kdykoli změnit, upravit či smazat.

 

Ukládání Cookies

Cookies používáme jen k zajištění služeb e-shopu, nijak je nezkoumáme. V souladu se směrnicemi EU Vás proto na našich stránkách nemusíme obtěžovat požadavkem na souhlas s jejich využíváním.