XES-8G

8-port gigabit ethernet switch, Art-Net, sACN a Dante, 8x RJ45

208104218

Swisson

Dostupnost: Na objednávku

23 348,00 Kč bez DPH

28 251,08 Kč vč. DPH


Historie ceny

XES-8G

Naše cenotvorba se pokaždé řídí zásadami férové ceny. Nehýbeme uměle cenami a nechvástáme se přestřelenými procenty. U každého produktu vždy najdete historii ceny.

×

Popis

Díky snadnému použití je přístroj XES-8G ideální pro menší a středně velké produkce s náročnými požadavky. S rostoucí popularitou protokolů TCP/IP a Ethernet pro osvětlení a zvuk se očekává, že pro tyto aplikace v nadcházejících letech bude zapotřebí stále více síťových kapacit. XES-8G poskytuje dostatečnou šířku pásma pro ovládání světel takřka jakékoli show a dokáže zpracovat datové rychlosti potřebné pro přenos mnoha audio kanálů včetně těch, které jsou potřebné pro zobrazení filmů s vysokým rozlišením na stěnách LED.

Jako 2-vrstvý přepínač XES-8G funguje dobře s jakýmkoli protokolem, který pracuje nad protokolem TCP/IP a s mnoha protokoly založenými na protokolu Ethernet1. Model XES-8G bude dokonale fungovat s Art-Net, sACN a Dante. Specifikace Art-Net například očekává, že kontroler odesílá data pouze každých pár sekund nebo je-li k dispozici aktualizace. Běžný přepínač se může dostat do režimu spánku, když není pozorován žádný datový tok, avšak pro XES-8G to neplatí, toto zařízení zůstává připraveno předávat data kdykoli bez prodlení.

Vzhledem ke stále rostoucím požadavkům na řízení světel pomocí protokolů založených na TCP/IP a Ethernet se správné fungování sítě a jejích zařízení stalo kritickým místem mnoha show. Proto je nezbytné odborně plánovat, konfigurovat a instalovat síť pro každou show nebo místo konání. Jako opatření k dalšímu snížení pravděpodobnosti výpadků sítě je přístroj XES-8G vybaven dvěma samostatnými napájecími vstupy, které lze napájet ze dvou různých napájecích zdrojů.

  • Optimalizováno pro Art-Net, sACN a Dante
  • Čtyři fronty DiffServ (diferencované služby) pro optimální kvalitu služeb (QoS) s protokolem Dante
  • Žádné omezení přenosu šířky pásma
  • Dva univerzální napájecí zdroje (redundantní napájecí zdroj)
  • Neutrik powerCON vstupy a výstupy pro primární a záložní zdroj napájení
  • Konektrory Neutrik etherCON pro připojení k síti
  • Rackové provedení- 1U

Ve stejné kategorii

Blog